Dnes je 09. 09. 2024
svátek má Daniela

Krátce z 32. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa

Archiv

Do celého jednání vnášel vzruch jen Oldřich Panc, který potvrdil svou funkci obecního cifršpióna a nechal si ujasnit, jak se může například prodat něco, co není, či jak je možné, že čísla v tabulce přiložené k důvodové zprávě neodpovídají těm v textu stejné zprávy. Rovněž se podivil rozpočtové změně, díky níž dojde k přesunu více než milionu korun původně určených k tvorbě přípojky splaškové kanalizace v Dubici do položky vodního hradu Lipý.


"Částky v rozpočtu jsou podle mě smyšlené," řekl doslova.


Kdo nebyl na červnovém zasedání, možná by se divil dobrodiní pana Tomislava Procházky, který město obdaroval plochou o výměře 2 359 metrů čtverečných na Svojsíkově stezce. Převod tohoto pozemku je však součástí směny majetku mezi městem a Žoskou, resp. Imobilí Tree na výstavbu obchodního centra Interspar a OBI. Na zmíněném zasedání celé transakci nerozuměl ani Jan Riedl. A to už je co říct. Snad vše nebude stejná blamáž jako například rozhledna na Špičáku ...


Více informací přineseme v podrobnější zprávě zastupitelstva. Navíc jsme pro vás připravili malé překvapení v podobě průběžného hodnocení práce našich zastupitelů.