Dnes je 02. 10. 2024
svátek má Olívie,Oliver

DECADANCE - NOSTALGIA

Archiv

Tu se tito škarohlídové rozhodli oblíbenou DECADANCI z města vykázat. Caparťata, která přišla o svoji milou kratochvíli, tak na několik let musela cestovat do okolních měst a tvrzí nebo křepčit jen tak o létech na různých lukách pod Řípem, koňských ohradách u Pardubic a na dalších roztodivných prostranstvích.


Odteklo mnoho vody ve špinavé Ploučnici, než stařešiny odvál čas. Novým pánům začalo vrtat v palici, proč jejich potomci víkend co víkend mizí do sousedních tábořišť a nevezmou zavděk taškařicemi potulných kejklířů, které jim tak štědře nabízejí. Vždyť vybírali jen ty nejprověřenější, o nichž se kdy doslechli, jako například dlouhovlasé kočující hejkaly pod jmény Turbo nebo Katapult. Osamělého vandrovníka s loutnou pána Petra z Rezka. Nezavděčili se ani zázračnou pěnicí s několika slavíky v hrdle říkající si Zagorka, zkoušeli i nového Maxibivoje Martina. Stále bylo v sále jen pár babek a dědků. Lámali si hlavy, čím to.


Tu jeden z nich dostal nápad vyzkoušet, co na tom rámusu ti mladí mají, a svolil k uspořádání pokusného karnevalu. Obávali se, co se skrývá pod podivným názvem CONNECT TO CRYSTAL a co předvede nějaký cizácký rabiát jménem INIGO KENNEDY. Stalo se a novým mocipánům nezbylo než kroutit hlavou nad křepčením omladiny, kterou už dlouho v tak hojném počtu nepopatřili.


Někteří z toho všeho byli tak rozradostnění, že se žejdlíků zlatavého moku a pohledů na lepé sousedovic cácorky nabažili až za ranního kurvopění. I řekli si nu což, rámusu to sice nadělá jak deset koňských povozů ženoucích se ouvozem, ale alespoň jednou nám synové a dcery nelomozí po celé vlasti a máme je pěkně doma. Svolili tedy k návratu i zapovězené DECADANCI a její primadóně Ladidě. Tak a zazvonil zvonec, pohádky je konec a sejdeme se 20. listopadu v KD CRYSTAL – ČESKÁ LÍPA.


 Vystupující kejklíři s černými plackami: LADIDA, MICHAEL BURIAN, CHRIS SADLER, ELITE , SKIPWORKER, FUN.